Aviso: Se está a ler esta mensagem, provavelmente, o browser que utiliza não é compatível com os "standards" recomendados pela W3C. Sugerimos vivamente que actualize o seu browser para ter uma melhor experiência de utilização deste "website". Mais informações em webstandards.org.
Warning: If you are reading this message, probably, your browser is not compliant with the standards recommended by the W3C. We suggest that you upgrade your browser to enjoy a better user experience of this website. More informations on webstandards.org.
Doctoral Programme in Food Science and EngineeringCampusCoordinators 2017/2018
Prof. Doutor
Jorge Manuel Rodrigues Ricardo da Silva
OverviewThe PhD in Food Science and Engineering aims to produce scientific knowledge by conducting original research in this area, either from a fundamental or an applied perspective. The total workload of the course should be around 3-4 years full-time. HistoryObjectivesCom a atribuição do grau de Doutor em Engenharia Alimentar os estudantes devem:
Um doutor em Engenharia dos Alimentos deve ainda ser capaz de comunicar com os seus pares, com a comunidade escolar mais alargada e com a sociedade em geral sobre as sua área de especialização, e de promover, em contextos académicos e profissionais, o avanço científico e tecnológico numa sociedade baseada no conhecimento. Designed ForEmploymentOperational RegimeDaytime TuitionAnual : 3.000,00 € Academic Calendar
The information contained in this page is the responsibility of the degree coordinator(s). |