Bibliografia
Principal
- Belitz, H.D., Grosch, W. Food chemistry
(2009)
Springer Verlag, Heidelberg (DE); BISA Q04-608, Q04-1023 (em espanhol “Química de los Alimentos”)
- Fennema, O. R. Food chemistry
(1994)
Academic Press, New York (US); BISA SR-104
- Mossel, D.A. e Garcia, B.M.
(1985)
Microbiologia de los Alimentos. Editorial Acríbia. Zaragoza.
- Hayes S, P.R.,
(1985)
Food Microbiology and Hygiene. Elsevier Applied Science Publishers. London New York.
- Quintas, A., Ponces Freire, A., Halpern, M. Bioquimica,
(2008)
“Organização Molecular da Vida”. Lidel.
- Adams, M. R. e Moss, M. D.
(1995)
Food Microbiology. The Royal Society of Chemistry, Cambridge.
- Harrigan, W. F.,
(1998)
Laboratory Methods in Food Microbiology. Third Edition. Academic Press.
- Ribeiro, E.P., Seravalli, E. A. G. Química de alimentos.
(2004)
Editora Edgard Blücher Lda
- J. R. Whitaker, A. G. J. Voragen, D. W. S. Wong,
(2002)
Handbook of Food Enzymology. CRC; first edition 2002. BISA: Q04-1198
Secundária
Não foi definida bibliografia secundária