Bibliografia

Principal

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  • UDI - Guidelines for the microbiological quality of some ready-to-eat foods sampled at the point of sale. PHLS Advisory Committee for Food and Dairy Products. Communicable Disease and Public Health, 3: 163-167.: Gilbert, R.J., Louvois, J., Donovan, T., Little, C., Nye, K., Ribeiro, C.D., Richards, J., Roberts, D., Bolton, F.J. 2000 null
  • UDI - Safe Handling of Foods, Marcel Dekker, Inc. BISA Q03-401.: Farber, J. M., Todd, E.C.D. (eds.) 2000 null
  • UDI - Handbook of Hygiene Control in the Food Industry, CRC Press, Woodhead Publishing Limited (disponível no Laboratório de Microbiologia).: Lelieveld, H.L.M., Mostert, M.A., Holah, J. (eds), 2005 null
  • UDI - Queijo Serra da Estrela – Cartilha de Boas Práticas – da Quinta ao Prato BISA Q03-469.: Brito, L., Madanelo, J., Saraiva Lima, M. 2004 null
  • UDIII - Microbiologia, Volume I, Lidel (disponível no Laboratório de Microbiologia): Canas Ferreira, W.F., de Sousa, J.C.F. 1998 null
  • UDI - Valores Guia para avaliação de qualidade microbiológica de alimentos prontos a comer preparados em estabelecimentos de restauração. INSA: Instituto Nacional de Saúde Dr. Ricardo Jorge; CSAN: Centro de Segurança Alimentar e Nutrição. Lisboa.: Santos, M.I., Correia, C., Cunha, I.C., Saraiva, M.M., Novais, M.R. 2005 null
  • UDIII - Foodborne Pathogens: Hazards, Risk Analysis and Control, CRC Press, Woodhead Publishing Limited (disponível no Laboratório de Microbiologia).: Blackburn, C de W., McClure, P.J. 2002 null
  • UDII - Microbiological Analysis of Red Meat, Poultry and Eggs, CRC Press, Woodhead Publishing Limited (disponível no Laboratório de Microbiologia).: Mead, G.C. (ed) 2007 null
  • UDI - Regulamento (CE) No 2073/2005 (e sucessivas alterações) relativo a critérios microbiológicos aplicáveis aos géneros alimentícios. Jornal Oficial da Comunidade Europeia, Comissão das Comunidades Europeias. Bruxelas.: N/A 2005 null
  • UDIII - Understanding Pathogen Behaviour: Virulence, Stress Response and Resistance, CRC Press, Woodhead Publishing Limited BISA Q03-489.: Griffiths, M. (ed) 2005 null
  • UDI - Guidelines for assessing the microbiological safety of Ready-to-Eat foods placed on the Market (pp. 1-34), London: Health Protection Agency.: HPA: Health Protection Agency 2009 null
  • UDIV - An Introduction to Genetic Engineering. Cambridge University Press. (disponível na secção de Microbiologia).: Nicholl, D. S. T. 1994 null
  • UDIV - Microbial Source Tracking, American Society for Microbiology, Washington, D. C.: Domingo, J.W.S, Sadowsky, M. J. (eds) 2007 null
  • UDI - Principles of Food Sanitation, Fifth Edition, Food Science Text Sciences, Springer BISA Q03-482.: Marriott, N.G., Gravani, R.B. 2006 null
  • UDIII - Food Consumption and Disease Risk, CRC Press, Woodhead Publishing Limited (disponível no Laboratório de Microbiologia).: Potter, M. (ed), 2006 null

Secundária

Não foi definida bibliografia secundária