Aviso: Se está a ler esta mensagem, provavelmente, o browser que utiliza não é compatível com os "standards" recomendados pela W3C. Sugerimos vivamente que actualize o seu browser para ter uma melhor experiência de utilização deste "website". Mais informações em webstandards.org.

Warning: If you are reading this message, probably, your browser is not compliant with the standards recommended by the W3C. We suggest that you upgrade your browser to enjoy a better user experience of this website. More informations on webstandards.org.

Desenvolvimento de Produtos Alimentares (2 º Sem 2017/2018)

MCG

Bibliografia

Principal

  • Design & Development of Biological, Chemical, Food and Pharmaceutical Products, Wiley, , Wesselingh, J,A.; Kiil, S.; Vigild, M. E.,, 2007,
  • Developing New Food Products for a Changing Marketplace. Culinary and Hospitality Industry Publications Services, , Brody, A. L.; Lord, J. B.,, 2000,
  • New Product Development, CRC Press, , Fuller, G. W.,, 2005,
  • New Insights into Consumer-Oriented Food Products Design, Univ. Wageningen, , Costa A. I.,, 2003,