Bibliografia
Principal
- Handbook of Food Enzymology. CRC; first edition 2002. BISA: Q04-1198:
J. R. Whitaker, A. G. J. Voragen, D. W. S. Wong,
2002
- Editora Edgard Blücher Lda:
Ribeiro, E.P., Seravalli, E. A. G. Química de alimentos.
2004
- Laboratory Methods in Food Microbiology. Third Edition. Academic Press.:
Harrigan, W. F.,
1998
- Food Microbiology. The Royal Society of Chemistry, Cambridge.:
Adams, M. R. e Moss, M. D.
1995
- “Organização Molecular da Vida”. Lidel.:
Quintas, A., Ponces Freire, A., Halpern, M. Bioquimica,
2008
- Food Microbiology and Hygiene. Elsevier Applied Science Publishers. London New York.:
Hayes S, P.R.,
1985
- Microbiologia de los Alimentos. Editorial Acríbia. Zaragoza.:
Mossel, D.A. e Garcia, B.M.
1985
- Academic Press, New York (US); BISA SR-104:
Fennema, O. R. Food chemistry
1994
- Springer Verlag, Heidelberg (DE); BISA Q04-608, Q04-1023 (em espanhol “Química de los Alimentos”):
Belitz, H.D., Grosch, W. Food chemistry
2009
Secundária
Não foi definida bibliografia secundária