Anexos
- AP3_TecCer21.22_QualidadeFarinha_Glúten.pdf
- Portaria n 254-2003.pdf
- AACC38-10_Separacao gluten.pdf
- NP2967_acidez em cereais.pdf
- AP4_TecCer21.22_Farinógrafo e extensógrafo.pdf
- AACC54-21_Farinografo.pdf
- AACC54-10_Extensografo.pdf
- Role of Empirical Rheology.pdf
- Farinograma_Farinha B.PNG
- Farinograma_Farinha A.PNG
- 2004_WheatFlourTestingMethods.pdf
- AP5_TecCer21.22_Alveógrafo e amilógrafo.pdf
- AACC22-10_Alfa-amilase no Amilografo.pdf
- AACC54-30_Alveografo.pdf
- Pojic,2013_Gelatinization amylograph.pdf
- Alveograma_Farinha A.pdf
- Alveograma_Farinha B.pdf
- Amilograma_Farinha B.pdf
- Amilograma_Farinha A.jpg
- Massas_stress sweep.xlsx
- Massas_frequency sweep.xlsx
- Artigo_2007_TFST_Dynamic rheological wheat.pdf
- Artigo_Nunes et al_2020 Foods.pdf
- Aula_TecCereais_Viscoelasticidade das Massas_CristianaNunes.pdf
- Artigo_Nunes et al. 2020_AlgalResearch.pdf