Aviso: Se está a ler esta mensagem, provavelmente, o browser que utiliza não é compatível com os "standards" recomendados pela W3C. Sugerimos vivamente que actualize o seu browser para ter uma melhor experiência de utilização deste "website". Mais informações em webstandards.org.

Warning: If you are reading this message, probably, your browser is not compliant with the standards recommended by the W3C. We suggest that you upgrade your browser to enjoy a better user experience of this website. More informations on webstandards.org.

disciplinas > Lact-0/2017-2018/2-semestre > Bibliografia

Lacticínios (2 º Sem 2017/2018)

MEAlim

Bibliografia

Principal

  • Ciencia de la leche. Princípios de técnica lechera. Editorial Reverté, S.A.. Barcelona. , ALAIS, Ch., n/a,
  • Lactologia Industrial. Ed. Acribia, S.A.. , SPREER, E., n/a,
  • Milk and milk products. Technology, chemistry and microbiology. Chapman & Hall, Ltd., London. , VARNAM, A. H.; SUTHERLAND, J.P., n/a,
  • Dairy technology. Principles of milk properties and processes. Marcel Dekker, Inc., New York. , WALSTRA, P.; GEURTS, T. J.; NOOMEN, A.; JELLEMA, A.; van BOEKEL, M. A. J. S., n/a,

Secundária

  • Le fromage. De la science à la’assurance qualité. Technique et Documentation, Diffusion Lavoisier, Paris , ECK, A.; GILLIS, J.-C (coord.), n/a,
  • Génie des procédés appliqué à l’industrie laitière. Éd. Tec & Doc, Lavoisier. , JEANTET, R.; ROIGNANT, M.; BRULÉ, G., n/a,
  • Laits et produits laitiers. Vache. Brebis. Chèvre. Vol. I, II e III. Technique et Documentation, Lavoisier, APRIA. , LUQUET, F. M. (ed.), n/a,
  • Les produits industriels laitiers. Éd. Tec & Doc, Lavoisier. , MAHAUT, M.; JEANTET, R.; BRULÉ, G.; SCHUCK, P., n/a,